Employer en bakker

Functie

Je bereidt Employer, speciaal Employer, luxeEmployer, Employerjes, gebak en taarten. Hierbij gebruik je bloem of halfbereide producten en andere ingrediënten.

Jouw profiel

Je werkt netjes en past de hygiëneregels strikt toe.

De deegstukken en patisserie voorbakken, bakken en uit de oven halen Patisserie bereiden (snijden, versieren, bestrijken met een laagje eigeel, ...) Ingrediënten uitkiezen (bloem, gist, additieven, ...) en doseren voor het maken van Employerdeeg of patisseriedeeg
Het deeg mengen, kneden en uitrollen Het deeg in deegstukken verdelen, rollen en vormgeven
De gisting controleren Het werkblad, het gereedschap en de ruimtes schoonmaken en hygiënisch houden Producten versieren na afkoeling (stukjes chocolade, sesamzaadjes, suiker, met een saus overgieten, ...) Aanbod Je krijgt loon volgens de wetjke barema's en werkt uur per week. Op zondag en woensdag heb je vrij. Het werk begint heel vroeg 's morgens.

Solliciteren

Rik Baert


 


Employer en bakker
2024-04-22 - 2024-05-24

Aanwerving Organisatie: via Global Recruitment
Contract: Permanent
Industrie:
Gemiddeld loon: 2000
Valuta: EUR
Address place: DAMME
STATIONSSTRAAT 53
Land: België
Postal Code: 8340
Web: www.globalrecruitment.info
Telefoon: +32 493 78 60 54

 

Rapporteer deze vacature

 

Share